Namens de wijkkerkenraad wordt u van harte uitgenodigd voor een gemeentevergadering op zondag 12 mei aanstaande.

Maandag 6 mei heeft de gezamenlijke vergadering van Algemene Kerkenraad PgH en de wijkkerkenraad van de Bethlehemkerk samen het officiële besluit tot kandidaatstelling genomen.

Twee weken daarvoor, op dinsdag 23 april 2019 heeft de wijkkerkenraad unaniem de voordracht van de beroepingscommissie overgenomen met een ‘voorgenomen besluit tot kandidaatstelling’.

De volgende stap is de verkiezing door de leden van de Bethlehemkerk.Op de gemeentevergadering van zondag 12 mei is iedereen welkom om het verslag van de beroepingscommissie en de toelichting bij de keuze voor de kandidaat te horen. Aansluitend vindt dan de verkiezing plaats door de stemgerechtigde leden. De kandidaat zal hierbij niet aanwezig zijn.

Aanvang van de gemeentevergadering: 11.15 uur.

Komt allen!

Uw verheugde kerkenraad Bethlehemkerk