Gaat u mee op woensdag 7 augustus een gezellig dagje uit.

Dit is een reisje vergelijkbaar met dat van de voorgaande jaren. Wij reizen op woensdag 7 augustus.

Deze reis is bedoeld voor senioren met vrije reisdagen. Maar ook anderen kunnen mee. Zij reizen met 40% korting. Men moet zelfstandig kunnen reizen.

Dit reisje wordt speciaal georganiseerd vanwege de stille periode voor senioren. Kinderen, familieleden en vrienden zijn op vakantie. De meeste kerkelijke activiteiten liggen stil.

Het doel is dit jaar de historische ring Hoorn, Medemblik, Enkhuizen. Het gaat een bijzondere belevenis worden. Als u niet meegaat dan mist u veel.

Naast het leuke reisdoel is deze reis ook zeker bedoeld om meer mensen uit de kerk te leren kennen. Ook als u nieuw bent in onze gemeente, of nog nooit eerder mee geweest bent, zal deze dag een hele bijzondere ervaring voor u zijn.

Wij gaan niet ver  lopen, maar u zult begrijpen dat het lopen voor u geen bezwaar mag zijn.

De kosten voor dit reisje houden wij zo laag mogelijk, zodat iedereen mee kan. En zijn de kosten voor u toch een bezwaar, schroom dan niet om dit aan te geven bij ons. Dan kunnen wij u allicht helpen.

Kees Schipper, pastoraal ouderling en reisleider,

Hilversum 23 juni 2019.