Onze kerk beschikt over een stiltecentrum waar u terecht kunt voor meditatie, gebed of het aansteken van een kaarsje.

In het stiltecentrum vindt u een boek waarin de dopelingen zijn opgetekend met daarboven het teken van de alfa en een boek waarin de overledenen staan met het teken van de omega. Zo krijgen begin en einde van het leven gestalte.

Bij een uitvaartplechtigheid wordt gebruik gemaakt van het stiltecentrum voorafgaand aan de dienst.

In de meditatiehoek hangt een icoon en brandt een Paaskaars. Er is een voorbedeboek en. de vermelde voorbeden krijgen in de zondagse dienst aandacht.

Het stiltecentrum is te bezoeken tijdens de ‘Open Kerk’ op donderdagmorgen van 10-12 uur.

Een gastvrouw of gastheer zal u welkom heten. Er is koffie en/of thee. U kunt tevens de wisselende expositie bekijken.

Ook voor en na de zondagse dienst kunt u in het stiltecentrum terecht.

Contactpersoon: Maria Kruithof-Stoutjesdijk