Zaterdag  12 en zondag 13 oktober is het zover: het jaarlijkse kerkkamp voor alle kinderen van de kerk! Het thema van dit jaar is Circus! Om er een
vrolijk circus van te maken,  mogen alle kinderen iets circusachtigs meenemen. Dat kan van alles zijn: een knuffel, een hoelahoep-hoepel, een
poster, een slinger, een eenwieler, een skippybal (eh nee sorry, geen olifanten)!

Zaterdag vertrekken de kinderen van de Bethlehemkerk om 10.00 uur. Daarna fietsen zij door om de kinderen bij de Regenboogkerk  om 10.30 uur op te halen, waarna de kinderen van de Morgenster om circa 11.00 uur opgehaald worden. Samen vervolgen zij hun weg  naar het kindervakantiehuis in Valkeveen. Daar gaan ze er met elkaar een vrolijk weekend van maken. Zondag worden de kinderen rond een uur of 15.30 weer in Hilversum verwacht.
Ben jij tussen de 6 en de 12 jaar, aarzel dan niet langer en geef jezelf op voor dit geweldige kamp!

Geef je op via de link http://bit.ly/kerkkamp2019 of bij een van de volgende organisatoren:
Klaas Hoekstra, Wouter en Esther Sluis-Thiescheffer of Christa Streutker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

We kijken uit naar jullie komst!

Leiding kerkkamp 2019
Esther, Janine, Klaas, Christa, Wouter