Op 9 november 2019 zal de oude vertrouwde Fancy Fair weer worden georganiseerd in de Diependaalse kerk!

Net als vroeger belooft het weer de gezelligste Fancy Fair te worden van heel Hilversum!

Met het bekende rad van avontuur, overheerlijke koffie en thee met iets lekkers en uiteraard een zaal vol leuke spullen om te kopen, zoals keukenspulletjes, boeken, puzzels, kleding, maar ook speelgoed. U bent van harte uitgenodigd om te komen!

Opbrengst Fancy Fair

Laleaua

De helft van de opbrengst voor de Fancy Fair is bestemd voor stichting Laleaua. Deze stichting zet zich in voor kansarme Roma-kinderen in Tarnaveni, Roemenië.

Specifiek doel is het financieel mogelijk maken van een nieuwe activiteit van Laleaua, namelijk een soos.

Voor meer informatie over Laleaua verwijzen wij u graag naar:
– website Laleaua

Stichting Diependaal

De andere helft van de opbrengst is bestemd voor de stichting tot behoud van de Diependaalse kerk. Hiermee wordt onder meer het onderhoud van het kerkgebouw gefinancierd. Dit gebouw stamt uit 1925 en wordt nog altijd intensief gebruikt door de gemeente Diependaal en de nieuwe geloofsgemeenschap Vitamine G. Het is een bekend gebouw in de buurt met zijn opvallende toren en de tekst op de voordeur “Zoekt de Here en leeft”. Het onderhoud van het gebouw wordt mogelijk gemaakt door giften en gaven.

Open dag Omroep Modelspoor Club

Tegelijkertijd met de Fancy Fair zal de Omroep Modelspoor Club een open dag organiseren. Deze club heeft zijn modeltreinbaan op de zolder van de kerk staan en zal deze dag diverse treinen laten rijden. U bent ook hier van harte welkom even een kijkje te gaan nemen.

klik hier voor meer informatie over de OMC

wanneer: zaterdag 9 november
hoe laat: van 10 tot 14 uur
waar: Diependaalse kerk, Diependaalse laan 138, Hilversum

Inleveren van spullen

Wilt u meehelpen om de Fancy Fair ook dit jaar tot een succes te maken? We nemen graag spullen van u aan die wij mogen verkopen. Deze spullen mag u aan de voorkant van de kerk inleveren op:
– dinsdagavond 6 november tussen 19:00 en 20:00 uur
– woensdagavond 7 november tussen 19:00 en 20:00 uurmeubels, encyclopedieën, schoolboeken en kapotte spullen kunnen we niet verkopen, en kunnen we ook niet van u aannemen.