Bij de start van het nieuwe seizoen vertellen we u graag alvast over een activiteit in de maand december, waaraan u allemaal kunt deelnemen.

Voor het eerst dit jaar organiseert de Bethlehemkerk namelijk een Levende Adventskalender U kent vast allemaal de Adventskalender waarbij in de voorbereidingsperiode op het Kerstfeest iedere dag een deurtje geopend mag worden met daarachter een verrassing of een spreuk.

In de periode van Advent willen we dagelijks echte deuren openen met daarachter een spontane ontmoeting tussen gemeenteleden en buurtbewoners.   Op sommige dagen zullen het de kerkdeuren zijn die opengaan, voor een aantal andere dagen zoeken we gemeenteleden die hun huis hiervoor willen openstellen. Het is dan de bedoeling om ruimte te bieden voor een informele ontmoeting bij een kopje koffie of thee. Wij gaan u hierover in de komende tijd nog uitgebreid informeren, zowel in de kerk als via de nieuwsbrief en de website. Maar we vertellen u nu alvast dat we hopen op veel aanmeldingen als gastheer of gastvrouw en natuurlijk op veel deelnemers aan de ontmoetingen.  Vanaf oktober ligt voor het aanmelden van gastadressen een intekenlijst met data in de kerk. Ook kunt u zich opgeven via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We hopen in ieder geval dat u allemaal wilt meedoen, hetzij als gastadres, hetzij als bezoeker. Als bezoeker hoeft u zich niet vooraf aan te melden. Wij zien er naar uit om u te ontmoeten. Het is fijn om op deze manier ook in de maand december elkaar als gemeenteleden en als buurtbewoners in navolging van Jezus een warm welkom te geven!

Namens de werkgroep,

Hanneke Bekker