Als vervolg op de Duurzaamheidsavond in maart waar Jan Terlouw en de zussen Jessie en Nicky Kroon onze gasten waren komt nu de tweede avond.

Op 29 oktober hebben we 2 Duurzame Doeners te gast.  Beide zijn actief in Hilversum. Zij hadden een inbreng in de Hilversum100 Challenge, een initiatief dat inmiddels al een paar jaar wordt georganiseerd. Beide gasten geven een presentatie waarna er gelegenheid is voor discussie.

De ene gast is Herman Vijlbrief die ons gaat vertellen wat een wormenhotel is en hoe het hem lukte om zo'n hotel aan de Kolhornseweg te realiseren.

De andere gast is Miranda de Wit. Zij vertelt ons waarom u uw defecte spullen niet weg moet gooien. Bij het Repair Café kan men die misschien wel repareren.

Plaats en tijd: Bethlehemkerk, dinsdag 29 oktober, 20.00 uur.

Namens de programmacommissie,Jogchum Kooi