We kijken terug op een mooie bevestigingsdienst zondag 13 oktober en we zijn verheugd dat ds. Aster Abrahamsen nu eindelijk aan het werk mag gaan in de Bethlehemkerk. Inmiddels heeft ze de eerste wijkkerkenraadsvergadering meegemaakt. Ze meldde dat ze zich zeer welkom voelt in onze kerk.

Jetty zal op maandag, dinsdag en vrijdag werken; Aster werkt op maandag, woensdagmorgen en donderdag.

Het gebrek aan ambtsdragers maakt dat er afwegingen gemaakt moeten worden. De eerstvolgende avondmaalsviering met medewerking van ouderlingen en diakenen en leiding van de kinderdienst zal in de uitvoering iets anders verlopen. We gaan ontdekken hoe dat bevalt.

Op de website van de Bethlehemkerk kunt u lezen voor welke taken en groepen  medewerkers worden gevraagd. Wellicht vindt u het fijn om mensen te verwelkomen of om te collecteren? Wilt u eens kijken of u er iets voor u bijzit?

Bezoek classispredikant
Op maandag 28 oktober komt onze classispredikant ds. P. Verhoef een bezoek brengen aan onze kerk. Hij spreekt met de predikanten en met de wijkkerkenraad. Ontmoeten en kennismaken met elkaar is het hoofddoel.

Vacature koster
Er wordt hard gewerkt om een geschikte kandidaat te vinden. Een aantal gesprekken hebben nog niet iemand opgeleverd. We houden u op de hoogte.

Bonny Rem-Veldstra

Scriba wijkkerkenraad Bethlehemkerk