De Spil is een retraitrecentrum in Maarssen die elk jaar in de Stille Week een pelgrimage organiseert, waarbij de pelgrims per dag een traject lopen van 18 tot 30 kilometer. De groep bestaat gemiddeld uit zo’n 8 tot 12 pelgrims, in leeftijd variërend van 35 tot 65 jaar.

Maandag 6 april 2020 starten zij in Maarssen het eerste traject van hun pelgrimage en gaan op weg naar Hilversum. Hier willen zij onder andere een vesper in één van de kerken bijwonen. Concrete vraag van het centrum is of op maandagavond 6 april deze groep kan worden ondergebracht bij gemeenteleden van de verschillende Hilversumse kerken. Voor gemeenteleden is het een bijzondere ervaring om een pelgrim over de vloer te hebben. Ook is het mogelijk om een traject of een deel ervan mee te wandelen.

Bent u bereid om aan één of meer pelgrims logies te bieden in de vorm slaap- en douchegelegenheid, een warme maaltijd een ontbijt en een lunchpakket voor onderweg?

Neem dan contact op met Joke Verboom, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51050778. Lees hier informatie over retraitrecentrum De Spil.