Op dinsdag 26 november is er gelegenheid voor leden van de Emmaus-Paulusparochie en de Bethlehemkerk om samen te kijken naar de indrukwekkende film ‘Fill the Void’.

De middagvoorstelling begint om 14.30u in de Waaier. De avondvoorstelling begint om 20.00 uur in de Bethlehemkerk.

De filmmiddag wordt ingeleid door ds. Jetty Scheurwater. De filmavond door diaken Randy Simileer.

We hopen op boeiende bijeenkomsten. Van harte welkom!

20191028 fill the void

Achtergrondinformatie

Met haar debuut ‘Fill the void’ biedt de orthodox joodse regisseur Rama Burshtein een unieke inkijk in een wereld waar geloof, tradities en bijbehorende dilemma’s centraal staan. De keuzes die moeten worden gemaakt, laten zien welke pijnlijke eisen elk geloof kan stellen.

Als een moderne Jane Austen worstelt de hoofdrolspeelster Shira met de heersende conventies en haar eigen gevoelens.

De film ‘Fill the void’ werd overladen met internationale prijzen. Hadas Yaron, die de hoofdrol speelt, werd bekroond als beste actrice op het Filmfestival van Venetië in 2013.

Met vriendelijke groet,

Jetty Scheurwater