Op vrijdagavond 15 november 2019 vindt er weer een te gekke nieuwe editie plaats van Sirkelslag KIDS, het spel voor kindergroepen .

Sirkelslag KIDS is een spannend, interactief spel tussen groepen kinderen uit heel Nederland.

Het thema is dit jaar: 'In het donker zoeken naar licht'.

Het verhaal van Daniel loopt als rode draad door de spellen. Daniël werd in de leeuwenkuil gegooid. Maar het verhaal begint al eerder: met de verwoesting van de stad Jeruzalem door de Babyloniërs. De Israëlieten mogen niet meer in hun eigen land wonen. Ze worden in ballingschap meegenomen naar Babylonië en komen in een vreemd land waar mensen anders denken en doen. Een land waarin ze niet zichzelf kunnen zijn en zich gevangen voelen. Daniël groeit op in deze donkere tijd. Tijdens Sirkelslag maken de kinderen spelenderwijs kennis met het verhaal van Daniël. 

Wij willen alle kinderen van 8 -12 jaar uitnodigen om dit online spel mee te komen spelen in de Regenboogkerk. We verwachten je daar om 19.15 uur. Om 19.30 uur begint het spel, dus kom op tijd!! Om 21.00 uur kan je weer opgehaald worden.

Kom je ook? LEUK!!!! Neem gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee!! Eens kijken of wij het met elkaar kunnen winnen van andere groepen in Nederland 😉!!

 Geef je wel vóór woensdag 13 november even op bij Christa: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen jullie daar te zien!