Alle jongeren en jeugdleiding zijn van harte uitgenodigd om hun camouflagekleding aan te trekken en naar de Bethlehemkerk te komen op 15 november om 20:00. De kerkzaal is onherkenbaar omgetoverd en zodra je binnenstapt begint het spel…

Graag even aanmelden bij Renate Japenga (Whatsapp of mail)

Gezamenlijke tienerviering in de Regenboog
Op 17 november is de tweede gezamenlijke tienerviering van het jaar in de Regenboog om 10.00.
De jongeren kunnen gelijk naar de Witte Kamer. We gaan het hebben over Jezus als iemand die opkomt voor de mensen in de marge.

Bovenwijkse catechese in de Morgenster
Op 26 november is er een bovenwijkse catecheseavond, om 19:00 uur. We gaan verder met het thema ‘Jezus’.
Vorige keer zijn we begonnen met een mindmap met daarop alles waar we aan dachten bij Jezus. We hebben ons voorgenomen om elke bovenwijkse catecheseavond deze aan te vullen zodat we aan het einde van het jaar een mindmap hebben met alles waar we aan denken bij Jezus. Zou dat dan een compleet plaatje zijn? Is dat überhaupt mogelijk?