Licht delen met de mensen om je heen

Sinds 2016 wordt er door Hilversum Zuid een kerstwandeling georganiseerd door verschillende organisaties in de buurt, samen met de buurtbewoners.

Lopen jullie ook mee op zondagavond 22 december 2019?

20191216 Lichtjestocht Hsum zuid

Kijken naar het kerstverhaal, wandelend door de verlichtte straten in de buurt.

Voor jong en oud.

Starten kan tussen 17.00 en 19.00 uur. De start is dit jaar bij de PniĆ«lkerk (De Verbinding, Van Ghentlaan 47),  je kunt je fiets parkeren op het schoolplein van De Savornin Lohman.

Van harte welkom!

20191210 kerstwandeling

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/kerstverhaaldoorhilversumzuid

Els Verkerk, Annelene Ammerlaan en Anita Planje [klik hier voor de flyer]

Bij de ingang van de kerk staat een zwarte krat. Om de lichtjes langs de route weer te kunnen neerzetten hebben we uw hulp nodig! Wilt u met ons lege, schone, glazen potjes inzamelen? Alvast bedankt!

Deelname is gratis. Bij de uitgang is er de mogelijkheid een donatie te doen voor het goede doel: Hilversum goes Uganda! In de zomer van 2020 gaan 16 jongeren van de Morgenster, de Bethlehemkerk en de Regenboogkerk naar Oeganda. Tijdens deze diaconale reis zullen de jongeren in het dorpje Lwamalenge een school gaan bouwen. www.mbrgoesuganda.nl