Of de Bijbel-In kan blijven bestaan in Hilversum, is een vraag die alle vrijwilligers van de Bijbel-In bezighoudt.

In de afgelopen jaren moesten al veel christelijke boekhandels hun winkel noodgedwongen sluiten. Tot nu toe is dat de Bijbel-In bespaard gebleven, hoewel al meerdere keren het boekjaar met een financieel tekort moest worden afgesloten. Het moment is helaas aangebroken dat de winkel binnen afzienbare tijd niet meer aan haar financiële verplichtingen kan voldoen. De Bijbel-In zou dan na meer dan 40 jaar haar deuren moeten sluiten. 

Missionair
De evangelische boekhandel maakt sinds haar ontstaan gebruik van een mooie winkelruimte in winkelcentrum Hilvertshof, met als doel het Evangelie bekend te maken door het verkopen van Bijbels, goede lectuur, tijdschriften, cadeauartikelen, cd’s en dvd’s etc. De gesprekken die de vrijwilligers voeren én het luisteren naar mensen, is een belangrijk onderdeel van de winkel. Ook dit jaar zijn er weer voorbeelden van mensen die zich na een bezoek aan de Bijbel-In hebben aangemeld voor Alpha.

Wat kunt u doen om op deze unieke plek mensen te blijven wijzen op Christus? 

  • Koop en/of bestel boeken bij de Bijbel-In
  • De Bijbel-In verkoopt ook leuke cadeaus en cadeaubonnen
  • Geef een gift aan de Stichting Vrienden van de Bijbel-In

Stichting Vrienden van de Bijbel-In

Het is nu mogelijk om een structurele bijdrage te leveren in de vorm van periodieke giften aan de Stichting Vrienden van de Bijbel-In. U kunt het geld overmaken op IBAN NL 24 RABO 0334 6429 30. Uw blijvende financiële steun is hard nodig om het Evangelie vanuit Hilvertshof te blijven verspreiden.

Zie ook https://vriendenvandebijbelin.wordpress.com