Wij, jongeren uit de Morgenster, Regenboogkerk en Bethlehemkerk zijn bezig met acties om onze diaconale reis naar Oeganda, waar we in het dorpje Lwamalenge een school gaan bouwen, te financieren.

De bloembollenactie is succesvol afgerond. Bedankt voor het kopen van de bloembollen en het steunen van onze reis op deze manier! Tot 10 november kunt u nog kerstbomen in drie maten bij ons bestellen. Deze zijn af te halen op 14 december bij de Morgenster of Bethlehemkerk. Thuisbezorging is ook mogelijk.

Daarnaast kunt u stroopwafels à €3 per pakje bij ons kopen. Voor ons benefietconcert op 25 januari in de Bethlehemkerk zoeken we artiesten van alle leeftijden die een muzikale bijdrage kunnen leveren in de sfeer van pop en rock en wellicht een beetje jazz.

Wilt u ons gewoon steunen bij dit prachtige project, dan kunt u ook geld overmaken via NL36RABO0373722559 t.n.v. PWG Morgenster o.v.v. MBR to Uganda. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-83924140.

Groet, de jongeren van de Lwamalenge groep

Wilko Planje namens begeleidingsgroep vanuit de Bethlehemkerk