Aerjan exposeert van 22 november tot 10 januari 2020.

Dit thema boeit de fotograaf al langere tijd. Aanleiding was het lied uit de musical West side story, getiteld Maria. De hoofdrolspeler Tonnie zingt: “Maria, de naam met muziek, de naam van gebed”.Tentoonstelling in de  Bethlehemkerk. Fotograaf Aerjan Boots, lange tijd woonachtig in Hilversum en thans in Ugchelen, exposeert foto’s, met als thema Maria.

Boots ziet dit als metafoor: Maria is een naam die oproept tot bezinning en aanzet tot actie. De heilige Maria is een vrouw waar iedereen gedachten bij heeft. Zij is de bekendste heilige.

In beelden heeft de fotograaf zijn ideeën vorm gegeven. Het zijn foto’s die fascineren en inspireren. Die aanzetten tot denken en doen, het goede te doen. Maria is niet alleen een naam, maar een bron van inspiratie.

20191122 Boots

Wilt u ook exposeren in de Bethlehemkerk neem dan contact op met Annette van Vliet, 06 38357758.