Op donderdag 12 december organiseren Rutger ten Hove van de Gitaarleraar en Manuel Reijn van Muziekles in het Gooi samen met de Bethlehemkerk een Kids Kerst Concert.

Het concert wordt gegeven door leerlingen van Rutger en Manuel. Het beloofd een vrolijk Kerstconcert te worden met bekende Kerstliederen die worden uitgevoerd op gitaar en piano. Dit is het moment voor de leerlingen om te schitteren op het podium van de Bethlehemkerk! Na afloop van het concert is er gelegenheid om bij de vuurkorf glühwein of chocomelk te drinken (tegen een kleine vergoeding).

U kunt een kaartje kopen voor dit Kids Kerst concert op 1 en 8 december na de kerkdienst bij Annette van Vliet. De kosten zijn 2,50 (graag contant meenemen). De opbrengt van de kaartjes gaat naar De Levende Adventskalender. Dit is een mooi initiatief voor zowel kerk als buurt en nodigt mensen uit om elkaar op te zoeken en contact met elkaar te maken. Een initiatief wat wij als organisatoren graag ondersteunen!

Donderdag 12 december, 19:00u deuren open,19:30-20:30u concert, daarna gezelligheid bij de vuurkorf!

Graag tot dan! Rutger, Manuel, Annette, Dianne en Aster

Download hier de flyer.