Zoals u weet gaan in de zomer van 2020 zestien enthousiaste jongeren van de Morgenster, de Bethlehemkerk en de Regenboogkerk (MBR) meehelpen aan de bouw van de Glorious School in Lwamalenge, Oeganda!

Na de succesvolle verkoopacties van bloembollen, kerstbomen en stroopwafels, staan er voor de komende tijd nieuwe acties gepland waarmee de jongeren hun reisgeld bij elkaar willen verdienen. Zo kunt u komende zondagen oliebollen kopen, is er op 21 januari een lezing over het Noorderlicht, op 25 januari een benefietconcert en op 7 maart een dienstenveiling waar de jongeren zelf ingebrachte producten en diensten zullen gaan veilen! Ook staat er nog een heuse wijnproeverij op de agenda! Voor meer informatie gaat u naar mbrgoesuganda.nl.

Namens de jongeren hartelijk dank voor de steun die ze van u hebben ontvangen of nog gaan ontvangen. Zonder uw steun kan dit prachtige project naar Oeganda immers niet gerealiseerd worden.

In januari organiseert het College van Diakenen een thermometeractie voor twee jongerenreizen. Naast bovengenoemde Oegandareis is deze ook bestemd voor de jongerenreis van de Grote Kerk. Een groep van 19 jongeren van deze kerk vertrekken deze zomer naar Servië voor verschillende projecten, zoals kinderwerk, klussen en diaconale hulp aan de Roma bevolking.