Men neme 70 gitaarleerlingen, 300 gastvocalisten, 4 voorzangeressen, 10 pianoleerlingen, 1 kerkorganist, 2 muziekleraren en een dominee in de Bethlehemkerk en voilĂ  daar was het Kids Kerst Concert.
Iedereen zong, speelde en genoot met volle teugen van het concert afgelopen donderdagavond 12 december. Aster Abrahamsen leidde het concert in met een mooie anekdote over de Levende Advenstkalender, al het geld wat er werd opgehaald met het concert ging namelijk naar dat verbindende goede doel.
Na de anekdote gingen de leerlingen van ‘De Gitaarleraar’ en ‘Muziekles in het Gooi’ los op nummers als: Feliz Navidad, We wish you a merry Christmas en natuurlijk Last Christmas van Wham.
De ouders, broertjes, zusjes, gemeenteleden en andere belangstellenden wisten aanvankelijk niet dat ze de kerstliederen zouden gaan meezingen, de verrassing was dan ook leuk voor leerling en ouder.
De avond had met het kerkorgel (Dianne Heijstee) en de mooie kerst-entourage die de Bethlehemkerk rijk is een magische kerstsfeer die nadertijd nog werd bezegeld door glĂŒhwein en marshmellows voor de kinderen.

Kerstgroeten van Rutger en Aster,

met grote dank aan iedereen die zich heeft ingezet voor dit concert!

20191212 kids kerstconcert

20191212 kids kerstconcert1