De eerste voorbereidingen voor Actie Kerkbalans 2020 worden nu al in gang gezet en u kunt daarbij helpen!

Veel gemeenteleden brengen elk jaar samen ruim een half miljoen euro bijeen. Dit is de voornaamste bron van inkomsten voor onze kerk.

Het College van Kerkrentmeesters wil graag aan het begin van een jaar weten of weer op een dergelijke opbrengst kan worden gerekend. Vandaar dat de leden in januari 2020 een formulier ontvangen waarop ieder zijn eigen bijdrage voor dat jaar kan invullen.

Digitale verzending
Vanaf het jaar 2017 is het in de Protestantse gemeente Hilversum mogelijk dit formulier digitaal te sturen. Veel gemeenteleden maken al van deze methode gebruik. Op het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. moet dan uw e-mailadres bekend zijn.

Deze methode biedt veel voordelen: minder vrijwilligers nodig die de brieven in de bus doen en het antwoord weer ophalen, snelle verwerking van de gegevens in de administratie, papierbesparing.

Doet u mee?
U kunt uw e-mailadres opgeven aan het kerkelijk bureau: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam en adres.

NB: Het gaat dus alleen om het toezeggingsformulier; de wijze van betalen van uw bijdrage verandert niet.