De jaarlijkse Week van Gebed voor de eenheid is van zondag 19 t/m zondag 26 januari. Dit jaar in het teken van het buitengewone, naar aanleiding van Handelingen 28.

Gezamenlijke gebedsbijeenkomsten

Ook zijn er in Hilversum en Loosdrecht gezamenlijke gebedsbijeenkomsten. Iedereen is van harte welkom, aanvang alle avonden is om 19.30 uur.

• Maandag 20 januari NGK, Oud-Loosdrechtsedijk 124, Loosdrecht
  • Dinsdag 21 januari Vitamine G & Diependaalse kerk, Diependaalselaan 138
  • Woensdag 22 januari Christelijke gemeente Silo, Zadelstraat 3
  • Donderdag 23 januari VEG Hilversum, Taludweg 35A
  • Vrijdag 24 januari De Verbinding - PniĆ«lkerk, Van Ghentlaan 47
  • Zaterdag 25 januari Grote Kerk, Kerkbrink 4

weekvangebed.nl

Oecumenische viering: 4 gemeenten/parochies komen samen

Op zondag 19 januari gaan we naar de Waaier om samen met de Emmaus-Paulusparochie, de Vrijzinnige geloofsgemeenschap rond de Kapel en de Evangelisch-Lutherse streekgemeente 't Gooi de week van gebed om eenheid van de christenen te vieren.

Thema van de gezamenlijke dienst is 'Buitengewone gastvrijheid'. Voorgangers in deze viering zijn ds. Peter Korver, ds. Willy Metzger, ds. Jetty Scheurwater en diaken Randy Simileer.

Aan deze dienst werkt het Kapelkoor o.l.v. Annette van Tol mee en zangers van andere deelnemende kerken zijn van harte welkom om mee te zingen.

Meezingen in het koor?

De koorrepetities zijn op 8 en 15 januari, op woensdag dus, van 20.00u tot 22.00u.

Op 8 januari in de Kapel, ingang achterom, op 15 januari a.s.  in de Waaier.

Wie mee wil zingen kan zich opgeven bij Annette van Tol, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 035 6231629.

weekvangebed.nl

20191231 weekvangebed