Aanstaande maandag 16 maart is een bijeenkomst gepland voor alle gemeenteleden over het beleid van de Protestantse gemeente te Hilversum in de komende jaren.

Vanuit de overheid zijn gisteren nieuwe richtlijnen uitgegeven m.b.t. het coronavirus.Die impliceren dat alle bijeenkomsten met meer dan 100 mensen moeten worden afgelast en bijeenkomsten van grote groepen mensen moeten worden vermeden.

Het Breed Moderamen van de Algemene Kerkenraad heeft daarom besloten de gemeenteavond van aanstaande maandag af te lasten.

Met hartelijke groet,
Preses en Scriba Algemene Kerkenraad
Protestantse Gemeente Hilversum
www.protestantshilversum.nl

[Oorspronkelijke artikel staat hieronder.]

Maandag 16 maart organiseert de Algemene Kerkenraad een bijeenkomst over de toekomst van onze Protestantse gemeente. Alle gemeenteleden uit alle wijkgemeenten zijn welkom om mee te denken over het beleid van de komende jaren. De bijeenkomst vindt plaats in de Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263 te Hilversum. Aanvang 20.00 uur.

De Algemene Kerkenraad heeft vijf speerpunten geformuleerd:

• verbinding én autonomie binnen de Protestantse gemeente
  • doelgroepen
  • kinderen en jeugd
  • communicatie
  • financiën en gebouwen

20200203 GPH toekomst

In Kerkbrink van januari 2020 schreef Jan Verdam, scriba algemene kerkenraad, een artikel hierover. Op pagina 4 van de laatste Kerkbrink leest u hier meer informatie hierover.

Download het artikel ‘Protestantse gemeente: denk en praat mee’ Klik hier om het artikel te downloaden.