In navolging van het succes van vorig jaar wordt er in Hilversum-zuid opnieuw een duurzaamheidsweek gehouden. De week wordt georganiseerd door Netwerk-1215.

Op zaterdag 21 maart om 11 uur  wordt de week in de Bethlehemkerk geopend door wethouder Kastje. Na de opening geeft de GAD een lezing over afvalscheiding.

Gelijktijdig is de start van een duurzaamheidsmarkt. Een tiental Hilversumse duurzame doeners zijn daar aanwezig om te laten zien wat zij voor duurzaams hebben bedacht. Samen zijn ze actief op verschillende duurzame terreinen. Iedereen is daar van harte welkom.

Later die week worden de volgende activiteiten georganiseerd;
- Maandag 23 maart: Lezing/presentatie in de bethlehemkerk - Organisatie energiecoƶperatie HET
- Dinsdag 24 maart staat het Tiny House van Marileen Fabels naast de Zoutkeet. Het eerste deel van de dag ontvangt Marileen scholieren van de
Savornin Lohmanschool, later zijn bewoners welkom.
's-Avonds is er in de Zoutkeet een lezing, gevolg door een brainstormsessie over afvalscheiding voor hen die in de  hoogbouw wonen.
- Woensdagavond 25 maart: Bethlehemkerk - Diner met thema : koken tegen verspilling. Van te voren aanmelden via de website van HeiKracht:
www.heikracht.nl
- Vrijdagmiddag 27 maart: Afsluiting van de week in de Zoutkeet.

De scholen de de kinderopvang hebben deze week hun eigen duurzaamheidsprogramma.

Groet Jogchum Kooi

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten in deze week.