Deze zomer gaan 20 jongeren van de Grote Kerk Hilversum naar Servië. Hier gaan zij ds. Alexandar Subotin en zijn team helpen met verschillende werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het opknappen van gebouwen, het organiseren van activiteiten voor kinderen en het rondbrengen van voedselpakketten onder de Roma bevolking. Om zoveel mogelijk projectgeld op te halen organiseren zij op zaterdagavond 29 februari een pannenkoekenrestaurant.

Op deze avond kunt u genieten van verschillende soorten pannenkoeken of poffertjes met een drankje bij kaarslicht! Dus houd deze avond vrij en meld u snel aan via www.grotekerkhilversum.nl/pannenkoekenrestaurant .

Bij de kassa kunt u aan het begin en tijdens de avond strippenkaarten kopen van €5,- of €10,-. Wanneer u een strippenkaart koopt van €10,- krijgt u er 1x een gratis drankje of toetje naar keuze bij! Op deze avond heeft u de mogelijkheid om te pinnen.

Wanneer: 29 februari 2020

Waar: Grote Kerk Hilversum, Kerkbrink 4

Tijd: Ronde 1 (17:30 tot 19:00) | Ronde 2 (19:00 tot 21:00)

Aanmelden: www.grotekerkhilversum.nl/pannenkoekenrestaurant of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doel: Project Servië

We rekenen op uw eetlust en gezelligheid!

De jongeren van Team Servië 2020