De volgende actie voor MBR Uganda komt er alweer aan.  Op zaterdagmiddag 7 maart organiseren wij een dienstenveiling. Dat klinkt spannend, maar wat is nu precies het idee?

Iedereen heeft wel een kwaliteit die voor een ander goed van pas kan komen. Deze kwaliteit kunt u omzetten in een dienst. Deze dienst wilt u belangeloos uitvoeren. Tijdens de dienstenveiling zelf kunnen andere mensen bieden op uw aangeboden dienst. Het geboden bedrag komt dan ten goede aan onze reis naar Uganda

Bijvoorbeeld: Carlijn  vindt het prima om een avondje op te passen en biedt deze dienst aan. Annette haar buren zoeken voor één avond een oppas, zodat ze zelf een avondje uit kunnen. Zij bieden, laten we zeggen, €25,00 zodat Carlijn deze avond bij hun op komt passen. Deze €25,- is dan voor MBR Uganda.

Wat: Dienstenveiling

Wanneer: zaterdag 7 maart

Tijd: inloop 13.30 uur – start 14.00 uur

Waar: Bethlehemkerk

Aanmeldingen voor diensten in de catalogus is gesloten. Klik hier voor de laatste actuele versie (versie 28 februari)

Kom op zaterdag 7 maart langs om te kijken wie er biedt op uw dienst of natuurlijk om zelf te bieden op andere diensten. We hopen dat de diensten verkocht worden, maar dat het vooral ook een gezellige middag mag zijn voor ontmoeting met elkaar en tijd voor kop koffie/thee en een lekker stuk vers gebakken taart op het terras in de Bethlehemkerk. De Hilversumse RPM jongeren band gaat voor een gezellige sfeer zorgen met lekkere muziek en voor de kleine kinderen zijn er allerlei leuke activiteiten te doen.

Groeten, MBR Uganda

Klik hier voor de laatste actuele versie (versie 28 februari)