Dit weekend zou onze wijkgemeente in onze kerk  een inzameling houden van houdbare voedingsproducten en hygiĆ«neartikelen voor de voedselbank.

Deze actie moet noodgedwongen worden uitgesteld. Door het ā€˜hamsterenā€™ in de supermarkten krijgt de voedselbank echter veel minder producten geleverd. Wel is er een kortstondige opleving van verse producten vanwege het sluiten van de restaurants, maar het is duidelijk dat dit incidenteel is en bovendien zijn deze producten niet houdbaar.

Deze situatie voor de voedselbank kan worden beschouwd als een noodsituatie en voor noodsituaties als deze laat het beleid van de Centrale Diaconie ruimte toe om een gift te doen.

In plaats van de inzamelingsactie die voor komend weekend gepland stond, willen wij nu vragen een gift te storten op het rekeningnummer van onze wijkdiaconie: NL79RABO 0373711794, t.n.v. Diaconie Bethlehemkerk Hilversum, onder vermelding van ā€˜Gift voedselbankā€™.

Het College van Diakenen zal de giften die tot 28 maart zijn binnengekomen verdubbelen tot een maximum van ā‚¬ 1.000. Het eindbedrag wordt dan naar de Voedselbank overgemaakt.

Uw gift wordt van harte aanbevolen!

Wilma Hilberts, voorzitter
Wilma van Halsema, penningmeester