Gemeenteleden bieden hulp aan mensen die in het nauw komen door het coronavirus. Via het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan vanaf nu iedereen een vraag voor hulp of aanbod voor hulp aanbieden. De diaconie van de Bethlehemkerk brengt mensen bij elkaar die hulp nodig hebben en die hulp bieden.

Afgelopen periode

  Samen: Verbinding gemaakt  
   Dagelijkse de hond uitlaten voor iemand die dat zelf niet meer kan   
   De boodschappen doen en bezorgen bij mensen die niet naar buiten kunnen    √ 
   Op afstand helpen bij het volgen van de Kerkdienst gemist uitzendingen  √ 
   Belgesprek met een luisterend oor  √ 

 

Samen: open staand

  Samen: Vraag & Aanbod  
   Tuinman/vrouw gezocht. Tegen een kleine vergoeding.  
   Wil je graag virtueel koffie drinken met iemand?  
   Wil je meer leren over Skype (video bellen)? Er zijn gemeenteleden die uitleg geven en het programma komen installeren (om bijvoorbeeld daarna virtueel koffie te kunnen drinken).   
 

Dianne heeft een youtube kanaal aangemaakt om liedjes ter verdieping te laten horen of gezellig mee te kunnen zingen. Verzoek nummers kunnen ingediend worden

 

 

Aanmelden voor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heb jij mogelijkheden om te helpen, of heb je hulp nodig? Meld je dan aan op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vanaf vandaag kunnen mensen die behoefte hebben aan hulp of een gesprek mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij worden dan gekoppeld aan een iemand die hulp biedt, soms alleen al een luisterend oor. Ken je mensen die behoefte hebben aan hulp? Wijs elkaar dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diakenen die de coördinatie verzorgen, Wilma Hilberts en Annette van Vliet