Komende weken zal er elke woensdagavond een gebedssamenkomst zijn in de Grote Kerk, georganiseerd door de gebedskring.

Deze samenkomst vindt plaats van 18.30 tot 19.00 uur en wordt uitgezonden via kerkdienstgemist.nl.

In verband met het karakter van deze samenkomsten zal hiervan geen opname worden bewaard. Woensdagavond 25 maart had ds. W. Moehn de leiding van de samenkomst. Wilma Overeem wasl daarbij, Jan van Doorn op piano en de koster zorgde voor de techniek.

De samenkomst zal eindigen met een gezamenlijk Onze Vader, dan zullen ook de kerkklokken gaan luiden.

Gebedspunten
Het is mogelijk om via de mail gebedspunten door te geven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze worden meegenomen tijdens de eerstvolgende gebedssamenkomst. Gebedspunten van zeer persoonlijke aard kunnen ook worden doorgegeven. Wanneer u dit expliciet aangeeft, zal daar buiten de uitzending om voor worden gebeden.