Dag allemaal,

Omdat we elkaar (jammer genoeg) de komende tijd niet op zondag in de kinderdienst zullen zien, staan hieronder een aantal websites met leuke ideeën voor jou.

Deze kan je doen als je ouders via de nieuwsbrief of website online de kerkdienst volgen of op een ander moment wanneer je er zin in hebt.

Je ouders kunnen voor de kerkdienst ook voorbeden aanvragen en zelfs ook nog deelnemen aan een blog. Info hierover is te vinden op de website.

Jullie hoeven je dus geen van allen te vervelen. Er is genoeg te doen 😉.

In de Bethlehemkerk en een aantal andere kerken in Hilversum zijn we in deze Veertigdagentijd bezig met ‘De laatste woorden van Jezus aan het kruis’.

Hierbij hebben we voor jullie werkjes bedacht die we met elkaar zouden gaan maken.

Misschien waren jullie er de eerste keren bij en weten jullie nog dat we met klei dingen gemaakt hebben waar we voor willen zorgen en dat we de keer daarna legoblokjes hebben geteld en gepraat hebben  over 70 x 7 keer vergeven en dat ook in legoblokjes hebben gebouwd (foto’s op de website).

Op de website  www.bethlehemkerk.nl  (bij ‘zeven kruiswoorden’) staat voor elke zondag een beschrijving van wat we zouden gaan maken. Komende week zijn dat knuffels, die bij het thema ‘Verlaten’ horen.

Hieronder zijn nog een aantal websites, waar je eens zou kunnen kijken.

We hopen dat jullie op deze websites leuke dingen kunnen vinden om mee aan de slag te gaan.

Veel plezier hiermee en wie weet zien we wel een foto verschijnen van wat je gemaakt hebt.

Groetjes,

Namens de kinderdienstleiding [klik hier voor de brief]