Ook al is de kerkdeur deze zondag 5 april weer gesloten, u bent van harte welkom om met ons allen deze dienst met beeld live mee te vieren via deze link.

Instructie: Door op bovenstaande link te klikken, komt u op onze pagina bij Kerkdienstgemist en ziet u (vanaf een half uur voor aanvang van de dienst) een grote afbeelding met ‘Nu live’. Als u op het driehoekje klikt wordt de verbinding gemaakt. Als u rechts onderin dat beeld op het vierkantje klikt krijgt u vol beeld.

De diensten die via het internet voorlopig voor alle gemeenteleden toegankelijk zijn, zullen steeds na een week verwijderd worden.

Gebruik deze link: https://kerkdienstgemist.nl/stations/252#.U7PZFBHCSpo

Ook zondag 5 april is er een eredienst in de Bethlehemkerk in kleine kring met predikant ds Jetty Scheurwater, een musicus , een ouderling en diaken m.b.v. de koster en de kerkrentmeester. De maatregelen die afgelopen dagen zijn aangescherpt om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan maken het noodzakelijk om zo min mogelijk mensen samen te brengen.

We verzoeken u dan ook vriendelijk doch met klem om niet naar de Bethlehemkerk te komen.

Bij de ingang van de kerk geven we aan dat we liever hebben dat u naar huis gaat. Het is echt de bedoeling dat we in deze kleine setting de eredienst houden die we wel digitaal aanbieden juist omdat we als kerk in deze moeilijke periode present willen zijn. Echter willen we voorkomen dat we met een grote groep samenkomen; dit conform de richtlijnen van de overheid, de RIVM en de PKN.

We zijn de gemeente dankbaar dat u gehoor heeft gegeven aan deze oproep, zo bleek afgelopen drie zondagen 15, 22 en 29 maart.

In verbondenheid met elkaar,
van het moderamen,