Ook al is de kerkdeur deze zondag weer gesloten, u bent van harte welkom om met ons allen deze dienst met beeld live mee te vieren via deze link.

Met behulp van de Live Bethlehemkerk TV Online kunt u direct Live de viering meekijken of eerdere Bethlehemkerkdiensten terugkijken, vanuit het comfort van uw eigen woning. Dat is mogelijk met de service van Bethlehemkerkdienstgemist. Deze dienst zorgt ervoor dat u nooit meer een preek hoeft te missen. Waar u ook bent, wanneer en hoe laat u ook kijkt.

Meten is weten
Heeft u ons gevonden? Onderstaande cijfers geven het antwoord!

De statistiek voor 22 maart en 29 maart [datum 31 maart 2020]

-       29 maart: 105 rechtstreeks en 77 opname.

-       22 maart: 109 rechtstreeks en 121 opname.

Dus als dat 1 of 2 kijkers per adres zijn, is dat een heel mooi resultaat en is de conclusie dat we elkaar gevonden hebben en ook zo verbonden blijven.

Heeft u hulp nodig bij de ontvangst of wilt u meer uitleg?

Ook op de Smartphone.
U kunt de Bethlehemkerkradio luisteren en BethlehemkerkTV kijken via de website, of de mobiele app voor iOS of Android downloaden; hiermee worden onze diensten ook beschikbaar op uw smartphone of tablet