De kerkenraad wil alle gemeenteleden een paasgroet sturen. Juist in deze tijd vinden we het belangrijk om contact met elkaar te maken.

We zoeken weer postbodes die bereid zijn om de brief te bezorgen. Als we met elkaar de schouders eronder zetten moet dit net als de vorige keer lukken!

Op donderdag 9 april van 9:00 tot 12:00 uur en van 17:00 tot 19:00 uur ligt de brief klaar in enveloppen met daarop stickers met namen en adressen in de Bethlehemkerk.

We richten voor het afhalen van de enveloppen door de bezorgers een Bethlehemkerk ‘drive-through’ in. De beide nooduitgangen van het stiltecentrum gaan open. Binnen staan tafels met daarop de enveloppen. Je komt van de kant van de voordeur van de kerk door de nooddeur het stiltecentrum 1-voor-1 binnen. Pakt de enveloppen en verlaat via de andere nooddeur het stiltecentrum weer. Alles zal goed worden aangegeven. Zet uw fiets bij voorkeur in de fietsenstalling en houdt 1,5 meter afstand van elkaar.

20200402 drive inn

De bedoeling is dat de brief uiterlijk zaterdag 11 april bij alle gemeenteleden van onze gemeente  is bezorgd.

Een aantal mensen hebben al aangeboden om te helpen bij de bezorging. Daar zijn we blij mee want het geeft ook een gevoel van saamhorigheid. Hoe meer mensen willen helpen, hoe beter.

We hopen dat u ons wilt helpen. Laat het ons even weten per mail.

Piet Meindertsma
Wilma Hilberts