Oefenen in vrijheid lijkt vreemd in deze tijd, maar het is wel een rode draad in de preken van de afgelopen twee zondagen. Met 4 en 5 mei in het vooruitzicht besteden we dan ook ruim aandacht aan de betekenis van met name Bevrijdingsdag voor ons. Alhoewel we zelf nooit oorlog hebben meegemaakt blijkt Bevrijdingsdag voor ons drieƫn enorme waarde te hebben. Sowieso omdat vrijheid nooit vanzelfsprekend is. Meeluisteren naar dit gesprek kan via onderstaande link:

https://youtu.be/msLK4d25IFA

Meepraten kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We horen graag hoe u 4 en 5 mei beleeft, wat vrijheid voor u betekend en wellicht wat u zelf heeft meegemaakt tijdens de oorlogsjaren. Reageren op de uitzending in het algemeen of tips kunnen eveneens naar bovenstaand e-mailadres gestuurd worden. Heeft u nieuws dat u wil delen kan dat uiteraard ook. We horen graag van u.

De podcast is voor de gemeenteleden van de Bethlehemkerk. Daarom het vriendelijke verzoek de link niet te delen via sociale media o.i.d.

Luister terug:
BKCP #3: ??? (met Yvonne van Bommel)
BCKP #2: Koffie drink je niet alleen (met Piet Meindertsma)
BKCP #1: Start van iets nieuws (met Herma Bosma)