De Bethlehemkerk is de afgelopen maand gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeentelden bespraken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten. Het zicht vanaf je balkon op Hilversum Zuid delen of foto's van (klein-)kinderen. De eerste drie ontmoetingen in april waren een succes. Afgelopen zondag 10 mei zagen we weer een paar nieuwe, maar vertrouwde gezichten in beeld. Fijn om elkaar zo te ontmoeten.

Heeft u de eerste vijf keer Samen Online Kofie drinken (SOK) gemist? Wees niet getreurd, want komende zondag 17 mei is er weer een kans! Alweer voor de zesde keer SOK! Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft en we beginnen direct na de dienst. Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Namens het Zoom-team, Katinka en Piet