De Bethlehemkerk is in april gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeentelden bespraken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten. Het zicht vanaf je balkon op Hilversum Zuid delen of foto's van (klein-)kinderen. De eerste drie ontmoetingen in april waren een succes. Afgelopen donderdag met Hemelvaart zagen we weer een paar nieuwe, maar vertrouwde gezichten in beeld. Fijn om elkaar zo te ontmoeten.

Heeft u de eerste paar keer Samen Online Kofie drinken (SOK) gemist? Wees niet getreurd, want komende zondag 24 mei is er weer een kans! Alweer voor de achtste de keer SOK! Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende donderdag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft en we beginnen direct na de dienst. Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd!

Deze week is speciaal, want ook de gemeenteleden vanuit de Diependaalse kerk én de gemeenteleden vanuit de Gereformeerde kerk Loosdrecht zijn uitgenodigd en kunnen donderdag 21 mei en zondag 24 mei na de viering aansluiten voor Samen Online Koffiedrinken.

Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Namens het Zoom-team, Katinka en Piet