De Bethlehemkerk is in april gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeentelden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten. Het zicht vanaf je balkon op Hilversum Zuid delen of foto's van (klein-)kinderen. We zijn sinds de eerste zondag van april bezig, en kunnen nu na twee maanden zeggen dat het een succes is en voorziet in de behoefte om elkaar te zien en te spreken!. Afgelopen zondag 24 mei zagen we weer een paar nieuwe, maar vertrouwde gezichten in beeld, maar ook onze gasten vanuit de Gereformeerde Kerk Loosdrecht waren aanwezig. Fijn om elkaar zo te ontmoeten.

Heeft u de afgelopen twee maanden Samen Online Kofie drinken (SOK) gemist? Wees niet getreurd, want komende zondag 31 mei is er weer een kans om elkaar te ontmoeten!

Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft en we beginnen direct na de dienst. Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk