Inloophuis Wording heeft als doelstelling een open huis te zijn voor mensen die om verschillende redenen dak- of thuisloos zijn geworden of te kampen hebben met psychische- of verslavingsproblemen. Normaal gesproken wordt aan onze bezoekers dagelijks koffie, thee, brood, soep en een luisterend oor geboden. De medewerkers die hiervoor zorgen doen dit geheel belangeloos en vanuit een christelijke overtuiging. Momenteel echter is het inloophuis vanwege het coronavirus gesloten.

Begin van het jaar gaf onze secretaris aan haar werkzaamheden voor Wording te willen beƫindigen. Als bestuur zijn we hard op zoek naar iemand die deze functie van haar kan overnemen. De belangrijkste taken zijn:

  • Het notuleren van de bestuursvergaderingen, 4 x per jaar, en eventueel andere bijeenkomsten;
  • Het bijhouden en de verwerking van alle correspondentie
  • Het beheer van het archief

Bent u bekend met bovenstaande werkzaamheden en spreekt de doelstelling van het inloophuis u aan. Dan bent u wellicht de persoon naar wie we op zoek zijn.

Wil u liever eerst wat meer informatie over de functie, dan geeft Lily Fraanje u deze graag. Voor uw aanmelding stuurt u een mail naar Jan Blok. 

Zowel Lily Fraanje als Jan Blok zijn bereikbaar via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.