De Bethlehemkerk is in april gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeentelden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten. Het zicht vanaf je balkon op Hilversum Zuid delen of foto's van (klein-)kinderen. We zijn sinds de eerste zondag van april bezig, en kunnen nu na twee maanden zeggen dat het een succes is en voorziet in de behoefte om elkaar te zien en te spreken!. Afgelopen zondag 31 mei zagen we weer een paar nieuwe, maar vertrouwde gezichten in beeld. Fijn om elkaar zo te ontmoeten.

Heeft u de afgelopen twee maanden Samen Online Kofie drinken (SOK) gemist? Wees niet getreurd, want ook in de maand juni komen we online samen. Komende zondag 7 juni is er weer een nieuwe gelegenheid om elkaar te ontmoeten!

Zondag 7 juni drinken we online koffie en dan zijn ook onze lieve gasten vanuit de Morgenster allemaal uitgenodigd.

In de dienst 7 juni wordt o.a. gegaan over twee vormen van religieuze beleving: enerzijds een denken vanuit harmonie, en anderzijds een denken van een breuk. Klik hier voor uitgebreidere toelichting.

De suggestie voor SOK vanochtend is: Hoe staat u hierin? Bent u meer van de eerste of meer van de tweede vorm van spiritualiteit? Meer van de harmonie of meer van de breuk?

Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft en we beginnen direct na de dienst. Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk