Ik kreeg een persoonlijke email uit Spremberg en daarin was ook een Pinkstergroet voor de gemeente van de Bethlehemkerk verwerkt. Helaas kreeg ik de groet vrijdag toen we de vorige nieuwsbrief net was verschenen. Dus bij deze een verlate groet uit Spremberg. Groet Bea Kooi

In Spremberg zijn 2,5 nieuwe predikanten benoemd. twee jonge vrouwen en een jonge man. Ze maken een goede indruk, hopelijk kunnen ze iets positiefs doen voor de gemeentes in Spremberg.

Volgende week hebben we een vergadering van de kerkenraad en we willen het hebben over uw bezoek hier in Spremberg volgend jaar in mei of juni.
We hebben dit al besproken in onze Nederlandse werkgroep. Na de vergadering sturen we u de officiële uitnodiging.

Wij wensen u beiden en de hele Bethlehemse gemeente een mooi en gezegend Pinksterfeest toe.

In God verbonden ontvangt u de hartelijke groeten van de Auferstehungsgemeente en de "Holland Kreis"

Heidi en Günter Heine