Van zondag 7 juni t/m 19 juli (we gaan in de zomervakantie even door 😊) volgen we in de gezamenlijke online-kinderdienst hetzelfde leesrooster: Radicale woorden van Jezus, als de volwassenen in de kerk.

Met de kinderleiding zijn we op zoek gegaan naar leuke knutsels/ activiteiten die jullie elke zondagochtend tijdens de online kinderdienst kunnen gaan doen.

Als je op zondagochtend geen tijd of zin hebt kan je hier altijd mee aan de slag gaan op een moment dat het je beter uitkomt. De verhalen en uitleg over de knutsels kan je in  het schema op de website vinden.

Veel lees- en knutselplezier en wie weet zien we je online 😉!

Groetjes,

Namens de kinderdienstleiding

Info online kinderdienst:

Je kan meedoen met de dienst via de link: http://meet.jit.si/kinderdienstrgb. Het is handig om de kerkdienst van de Bethlehemkerk te beluisteren; als de dominee het kindermoment heeft gehad, gaan wij van start. Vanaf 10.00 kun je al jit.si aan zetten om te kijken hoe het werkt en er klaar voor te zijn. Zorg dat je geluid uit staat als je nog aan het wachten bent. Je kunt je microfoon dan op mute zetten.

Link om bij het schema op de website te komen:

Ga op de Bethlehemkerk-website naar NIEUWS >  Vieringen > Kinderdienst of kindermoment (klik hier).