De Bethlehemkerk is in april gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeentelden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten. Het zicht vanaf je balkon op Hilversum Zuid delen of foto's van (klein-)kinderen. We zijn sinds de eerste zondag van april bezig, en kunnen nu na twee maanden zeggen dat het een succes is en voorziet in de behoefte om elkaar te zien en te spreken!. Afgelopen zondag 7 juni zagen we weer een paar nieuwe, maar vertrouwde gezichten in beeld. Fijn om elkaar zo te ontmoeten.

Heeft u de afgelopen twee maanden Samen Online Kofie drinken (SOK) gemist? Wees niet getreurd, want ook in de maand juni komen we online samen. Komende zondag 14 juni is er weer een nieuwe gelegenheid om elkaar te ontmoeten!

Zondag 14 juni drinken we online koffie en dat doen we gezamenlijk met onze lieve gasten vanuit de Morgenster.

Het thema van komende zondag is: Volgen in het voetspoor van Jezus van Nazaret.

Ds Jetty Scheurwater schrijft hierover:

In de serie over radicale woorden van Jezus gaat het vandaag over volgen. In onze geĆÆndividualiseerde samenleving die autonomie en onafhankelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, is ā€˜volgenā€™ van iets of iemand niet direct een keuze die respect afdwingt. Laat staan dat men er een positieve, spirituele grondhouding in vermoedt. En de woorden van Jezus in Lucas 9 vers 58, 60 en 62 vragen dan ook nog om radicale omkeer en toewijdingā€¦

We willen graag met elkaar hier het gesprek over aangaan: wat heb je gehoord in de  preek, wat raakt je, wat bevreemd of irriteert je?

Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft en we beginnen direct na de dienst. Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk