Ook komende zaterdagmorgen bent u tussen 10.30 en 12.00 welkom om de Regenboogkerk en Morgenster binnen te lopen om een kaarsje te branden, een gebedsintentie te schrijven of om gewoon even te zitten en de sfeer van de kerkzaal weer eens te voelen. Afgelopen zaterdag maakte een aantal mensen van deze mogelijkheid gebruik. Er was een rustige en prettige sfeer en het was fijn de ander weer even te zien en te spreken.

De komende weken is er rustige achtergrondmuziek op orgel of piano. De geschreven gebedsintenties worden de volgende dag meegenomen in de voorbeden. Na het verlaten van de kerkzaal kunt u een kopje koffie of thee drinken, bij mooi weer buiten bij één van de statafels, bij slecht weer binnen als er niet te veel mensen in de kerk zijn.

Voel u uitgenodigd om zaterdagmorgen binnen te komen en wees welkom!