Nadat we maandenlang geen Open Kerk hebben kunnen houden vanwege het coronavirus, zouden we - nu er enige versoepelingen zijn in de maatregelen - weer Open Kerk willen proberen op te starten!

We willen heel graag weer mensen gaan uitnodigen voor de Open Kerk. Maar het moet natuurlijk voor iedereen wel veilig zijn om te komen, we moeten ons daarom wel houden aan de RIVM maatregelen en het daaraan gerelateerde coronaprotocol van de Bethlehemkerk.

Om alles in goede banen te leiden hebben we meer vrijwilligers nodig.

Vandaar onze vraag: zijn er mensen die mee willen helpen als gastvrouw/gastheer tijdens de Open Kerk? Daar zouden we heel blij mee zijn.

Voor aanmelden, vragen en informatie kunt u / kun jij contact met ons opnemen.

Liefst vóór woensdag 24 juni, want op donderdag 25 juni in de ochtend willen we met alle Open Kerk vrijwilligers samen komen in de kerk en afspraken maken.

Wilt u het ons laten weten als u wilt helpen? We horen graag van u.