Zondag 28 juni is het alweer slotzondag. Traditioneel sluiten we dan na de dienst samen gezellig af met een lunch of iets lekkers bij de koffie.

Dit jaar is anders dan alle andere jaren. Tot 1 juli hebben we nog te maken met de regel dat we met niet meer dan 30 personen bij elkaar mogen zijn én we 1,5 meter onderlinge afstand moeten houden.

Vanaf 1 juli worden de regels van het RIVM weer iets soepeler. Je mag dan buiten zonder triage met 250 mensen bij elkaar komen. Daar hebben wij voor gekozen. We stellen het gezellig-samen-zijn-na-slotzondag één week uit: Iedereen is zondag 5 juli tussen 15:00 en 16:00 van hart uitgenodigd voor een gezellige MEET & GREET under the Umbrella op het groene gazon van de Bethlehemkerk. We zorgen voor koffie/thee en iets erbij.

Under the umbrella
We vragen iedereen een vrolijke paraplu (umbrella) mee te nemen. Wanneer je het gras betreedt, klap je je paraplu uit en hef deze boven je hoofd. Dat is heerlijk tegen de zonnestralen (of tegen de regen). Wanneer ieder een paraplu draagt, is het heel gemakkelijk om de 1,5 meter afstand te bewaren.

Meet & greet
Tussen 15:00 en 16:00 serveren we koffie en thee buiten op het gazon. Na weken online vieringen én online koffiedrinken is er zondag 5 juli gelegenheid om elkaar weer echt te ontmoeten en om gezellig met elkaar bij te praten.

Plantjesmarkt
Wanneer vroeger de school sloot voor de grote vakantie, kreeg vaak ieder kind een plantje uit de klas mee om voor te zorgen. De echt gelukkige leerlingen kregen de schoolgoudvis, de schoolcavia of het schoolkonijn mee (ouders minder blij). De kerk sluit deze zomer niet, de online vieringen blijven gewoon doorgaan. Maar we willen jullie wel vragen om op een plantje te passen. Een plantje van een ander gemeentelid. Hierbij de uitnodiging om een kamerplant vanuit huis mee te nemen, en deze te ruilen met een ander gemeentelid. Dan past ieder deze zomer op de plant van een ander. In het startweekend (12/13 september) ruilen we dan de planten weer terug.