De Bethlehemkerk is in april gestart met een nieuwe manier van ontmoeten: online koffie-ontmoetingen. De formule is eenvoudig: met een kop koffie (of thee natuurlijk) log je in in een virtuele koffieruimte van de Bethlehemkerk. Gemeentelden bespreken daar samen onderwerpen die actueel zijn in hun leven, of gewoon elkaar zien en even bijpraten. Afgelopen zondag 21 juni kwamen we voor de tweede keer ook samen met de lieve gemeenteleden van de Morgenster. Fijn om elkaar zo te ontmoeten.

Zondag 28 juni drinken we online koffie en dat doen we nu voor de 3de keer gezamenlijk met onze lieve gasten vanuit de Morgenster.

Het thema van komende zondag is: ‘Kruisdragen in coronatijd'

Ds Aster Abrahamsen schrijft hierover:

Deze zondag vieren Morgenster en Bethlehemkerk samen slotzondag. We kijken terug op een veelbewogen jaar. Een jaar ‘Rondom Jezus’ en een jaar met een crisisperiode. In deze dienst kijken we ook naar de radicale woorden die Jezus spreekt in Marcus 8: 27-38 over lijden en kruisdragen. In deze tekst stelt Jezus de vraag: wie zeggen de mensen dat ik ben?

Een jaar lang hebben we ons beziggehouden met deze vraag: wie is Jezus? Laten we daarom deze vraag van Jezus nu aan onszelf stellen: wie zeggen de mensen van de Morgenster en de Bethlehemkerk dat Ik ben? Wat heeft u afgelopen jaar geleerd over wie Jezus is?

Leuk om door te praten over: Wie is Jezus voor jou? Wat heeft het afgelopen Rondom Jezus jaar voor jou betekent? Wat heb je geleerd over Jezus?

Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie we kunnen verwachten. U kunt komende zondag weer dezelfde link gebruiken als die u afgelopen week ontvangen heeft. Tussen 11:15 en 11:30 is er inloop en ruimte om bij te praten over je ervaringen van de afgelopen week, van 11:30 tot 12:00 doen we 2 keer een koffietafel van telkens ongeveer 15 minuten, waarin we over de bovenstaande vragen met elkaar in gesprek gaan. Om 12 uur eindigen dan de thema koffietafels, kunnen deelnemers de SOK weer verlaten,  en voor degenen die nog even blijven hangen is er tijd om verder door te praten over dat wat je bezig houdt.

Ook als u Zoom nog nooit heeft gebruikt bent u van harte uitgenodigd! Heeft u hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail dan doen we ons best u te helpen waar we kunnen.

Zoom-team Bethlehemkerk