Kirsten Nieuwenhuize en Lynn Brons en Sophie de Oude hebben – ondanks de coronacrisis – hun basisschool kunnen afsluiten en gaan dit jaar, na een welverdiende zomervakantie, beginnen op de middelbare school. Een grote stap, een nieuw begin!

In de kerk markeren we dit moment vaak op Slotzondag. Want ook in de kerk wordt er een stap gemaakt: van kinderdienst naar tienerdienst, catechese en stercafĂ©. Dit keer zal het ‘overvliegmoment’ ivm corona niet op slotzondag (aanstaande zondag 28 juni) plaatsvinden, maar op een later tijdstip. U hoort hier nog over.

In de afgelopen week zijn we bij Lynn en Kirsten langsgegaan om hen te feliciteren en namens de gemeente een mooi boek mee te geven voor deze zomer: Yeaaah! Brugklaspower van Corine van Oranje. Sophie zal volgende week een bezoekje van ons krijgen.

Christa Streutker en ds Aster