Wie zeggen de mensen van Morgenster en de Bethlehemkerk dat Ik ben?

Deze zondag vieren Morgenster en Bethlehemkerk samen slotzondag. We kijken terug op een veelbewogen jaar. Een jaar ‘Rondom Jezus’ en een jaar met een crisisperiode. In deze dienst kijken we ook naar de radicale woorden die Jezus spreekt in Marcus 8: 27-38 over lijden en kruisdragen. In deze tekst stelt Jezus de vraag: wie zeggen de mensen dat ik ben?

Een jaar lang hebben we ons beziggehouden met deze vraag: wie is Jezus? Laten we daarom deze vraag van Jezus nu aan onszelf stellen: wie zeggen de mensen van de Morgenster en de Bethlehemkerk dat Ik ben? Wat heeft u afgelopen jaar geleerd over wie Jezus is?

Mocht u dit weekend tijd en gelegenheid hebben om hier iets over te schrijven, dan kunt u dat sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en wellicht wordt dit dan in de dienst verwerkt (uiteraard anoniem indien gewenst). Liefst voor zaterdag 27 juni, 17:00uur.

Tot zondag,

Ds Aster Abrahamsen