De goodiebags zijn uitgedeeld. Wat een leuke reacties waren er van ouders en kinderen. De KinderBijbelKeet kan beginnen.

Maar op het moment van dit schrijven wordt er nog heel hard gewerkt om alles gereed te maken voor een unieke KinderBijbelKeet-ervaring. We gaan dus echt ONLINE! Wat kun je uit dit soort situaties toch positieve dingen halen. Online gaan betekent dat we misschien wel veel meer kinderen kunnen bereiken. Bij het uitdelen van de goodiebags werd al gezegd dat nichtjes uit een andere provincie misschien wel mee gaan doen. Dat is toch ontzettend leuk?

Via Instagram wordt ook zo veel mogelijk geprobeerd mensen en instellingen te volgen. Ook worden de kinderen gevraagd zoveel mogelijk hun vriendjes te taggen. Dit allemaal om een groter bereik te hebben. Maar voor een groter bereik kunnen we iedereen gebruiken. Like, deel, reageer en tag! Het is zo leuk als neefjes en nichtjes of kinderen van vrienden dit ook mee kunnen beleven. 

En ook gebed is nodig. Er zijn dit jaar geen leuke kleine gesprekjes en dan is een relatie opbouwen met de kinderen moeilijk. Wilt u/jullie meebidden voor zes mooie weken, waarin zaadjes geplant worden en de Heilige Geest mag gaan werken in de harten van de kinderen? 

Volg de KinderBijbelKeet op:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.