Samen op kamp! Kampvuur, knutselen, zingen en eten
JA, het kerkkamp gaat door!*

Zaterdag 3 en 4 oktober gaan we weer op kamp. We vertrekken in de ochtend op de fiets vanaf de Morgenster. Iedereen is welkom! Dus wil je graag met een vriendje of vriendinnetje of met je neefje/nichtje op kamp? Nodig ze uit en geef je samen op. http://bit.ly/kerkkamp2020 

De kosten zijn slechts 15 euro per persoon. De andere kosten worden gedekt door de kerken uit de PgH.

Ben je nog geen 6 jaar en wil je toch al meedoen? Dan ben je ook al van harte welkom op de zaterdag van 14 tot 17u met spel- en knutselactiviteiten.

In verband met Corona willen we wel graag tijdig weten wie er mee wil en zullen we jullie kort tevoren meer vertellen over hoe we veilig kamp vieren.
Dus opgeven graag zo spoedig mogelijk! En fijn als je dan ook gelijk aangeeft waar je de organisatie mee kan helpen. Samen maken we er een mooi kamp van!

We kijken nu al uit naar alle mooie verhalen die we na afloop kunnen vertellen aan onze papa’s en mama’s.
Of de papa’s en mama’s waren er bij om te helpen.. opgeven daarvoor kan ook via

http://bit.ly/kerkkamp2020 of via de contactpersonen van

Morgensterkerk – Bart-Jaap Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Regenboogkerk – Wouter en Esther Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Betlehemkerk – Christa – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vitamina G - Diependaalse kerk – Rianne Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.