Doe gezellig mee met de startzaterdag van de Bethlehemkerk. Ook dit jaar zijn er weer volop activiteiten voor jong en oud. De activiteiten starten op verschillende tijdstippen in de middag van 12 september.

We ontmoeten elkaar buiten op het plein voor de kerk en op ons eigen grote grasveld, onder het genot van een drankje en een nootje om elkaars verhalen te horen.

Vanaf 15:30 begint een heuse puzzelfietstocht door Hilversum.

Daarnaast is er rondom het hele kerkgebouw en grasveld is een route uitgezet om de schepping in zeven dagen uit te beelden. Dit vooruitlopend op het thema van startzondag: Schepping.

Dit jaar is er ook weer de traditionele start BBQ (start rond 18.00 uur). De BBQ is dit jaar biologisch en duurzaam van opzet. Zo geven we invulling aan Groene Kerk zijn. Voor de kinderen die dat willen is er een kindermenu. Dit graag vooraf op het inschrijfformulier aangeven. De avond sluiten we rond 20.30 uur af.

Meer details volgen op de website en in de komende nieuwsbrieven.